Wordt sponsor of donateur


Uw gift is altijd welkom

Het onderhouden van Natuurcentrum De Boshoek is een kostbare zaak. Naast het onderhoud van het gebouw en de diorama’s met meer dan 200 opgezette dieren, organiseren wij jaarlijks een aantal themadagen waar onderwerpen als natuurstudie, natuureducatie en natuurpromotie een belangrijke rol spelen. Het educatieve karakter van de themadagen is afgestemd op de doelgroep kinderen. Een belangrijke reden dat wij dit als vrijwilligersorganisatie uit willen dragen is dat wij met z’n allen in een grote stedelijk agglomeratie wonen en werken waar natuur niet meer om de hoek is.

Het aantal bezoekers schatten wij op 10.000 tot 11.000 op jaarbasis.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse om sponsor of donateur te worden of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of kosten, neem dan contact met ons op of kom langs.

CONTACTPAGINA

Help je mee?
Sponsor worden

(bedrijven)

Er zijn verschillende pakketten. Hier nog meer intro tekst? Er zijn verschillende pakketten. Hier nog meer intro tekst? Er zijn verschillende pakketten. Hier nog meer intro tekst? Er zijn verschillende pakketten. Hier nog meer intro tekst?

Lees meer Donateur worden

(particulieren en bedrijven)

Een ieder kan donateur worden van Natuurcentrum De Boshoek en is daarmee één van de “Vrienden van De Boshoek”. Dankzij Vrienden van De Boshoek, sponsors en subsidiegevers zijn wij in staat Natuurcentrum De Boshoek de uitstraling te geven zoals het nu heeft.

Lees meer 

GZH