Men weet Natuurcentrum De Boshoek te vinden !!

 

Op zaterdag 14 mei bracht tour/schaatsclub Westland een bezoek aan De Boshoek en met name wat in het centrum te zien viel, was voor de bezoekers een openbaring. In de tuin werd gepauzeerd en koffie/thee gedronken.

 

Op dinsdag 24 mei vielen er forse regenbuien en met de name de schoolklas van het internationale Vos werd hier door overvallen. Natuurcentrum bood schuilgelegenheid en de juffrouw met drie begeleiders plus zo’n 30 kinderen kwamen schuilen. Vrijwilliger Roy, tevens IVN gids begon direct met biologie les en met name wanneer hij vroeg, wat voor geluid maakt de Koekoek, kwam er uit vele kelen Koekoek!!!! De juffrouw had het zo naar haar zin dat ze nog een rondleiding wilde hebben door het hele gebouw. In vier groepen werd er een indeling gemaakt, voordat er een bezoek aan de prachtige diorama’s in de zalen werd gebracht. Kortom een onverwachts bezoek aan De Boshoek wat niet snel door de kinderen vergeten zal worden.

 

Op vrijdag 3 juni en vrijdag 1 juli organiseert de stichting Seniorenwelzijn een uitje en komt de senioren scout mobielgroep naar De Boshoek. Na een rondleiding en koffie/thee gaan zij richting boerderij de Raat of de Werf.

 

Op maandag 13 juni vindt er een bedrijfsuitje plaats en vrijwilliger André zal hen met koffie/thee ontvangen. De bezoekers worden rond geleid door een IVN gids en tevens zal de imker van De Boshoek ( Hans van Mechelen ) uitleg geven over het bijen volk.