Grote waardering

 

Vandaag zaterdag 7 augustus werden wij op het Educatief Centrum de Boshoek verwend met twee enorme pruimen taarten. Deze werden gebracht door een vrouw die wij regelmatig zien als ze haar hond aan het uitlaten is. En geeft ons altijd complimenten als ze ons bezig ziet om al het onkruid en gras te verwijderen in het perk langs het hek en aan de overkant wat eigenlijk de gemeente moet doen. Maar die gaan soms zo rigoureus te keer dat er ook planten en struiken worden vermalen tot pulp.. Dus proberen wij het zo goed mogelijk te onderhouden.

 

 

 

 

Uiteraard zijn ook de vrijwilligers in de tuin bezig om het zo optimaal mogelijk bij te houden zodat de bezoekers kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit. Momenteel is het een schitterend kleurenpalet waar veel insecten op af komen.

 

 

Maar ook de bestrating wordt regelmatig onder handen genomen omdat o.a. de wortels van de bomen de straatstenen naar boven duwen. Door dit onderhoud kunnen mensen met een rollator, rolstoel en kinderwagen zonder problemen in de tuin rondlopen.

 

 

In het voorjaar hebben vrijwilligers zelfs een sterke stootrand langs de brug gemaakt. Zodat iemand in een elektrische of gewone rolstoel niet in het water kan rijden.

 

 

Al deze zaken vond deze vrouw geweldig en was onder de indruk en heeft ons daarom verrast met de twee grote pruimentaarten…. Natuurlijk doen wij altijd ons uiterste best maar omdat deze vrouw ons heeft beloofd dat als wij zo doorgaan ze in het najaar een appeltaart voor ons gaat bakken. Dus gaan we er een schepje boven op doen, want als de appeltaart net zo lekker wordt zoals de pruimentaarten dan moeten we er ook voor gaan. Maar even zonder dollen, dit was erg attent van haar en we zijn erg blij en vereerd met de waardering die ze ons gaf. Ik zou bijna zeggen dat is meer waard dan de taarten, maar dan lieg ik… hi hi hi hi…

Nogmaals hartelijk dank mevrouw en hopen u weer snel te zien als u de hond uitlaat.