Bezoek van de wandelgroep van de Harg/Spaland.

 

Op 4 oktober hebben wij een 14 tal bezoekkers uit de Harg/Spaland mogen ontvangen. Dit was de “wandelgroep” waarvan de mensen in rolstoelen door vrijwilligers worden geduwd. Deze mensen keken er al lang naar uit om ons te vereren met een bezoek, maar de corona verhinderde dat voor twee jaar. Maar nu mede door het mooie zonnige weer was het een klein beetje feest.

 

 

Nadat we van de koffie en thee en niet te vergeten de twee soorten cake die een vrijwilligster had gebakken genoten hadden. Werden ze welkom geheten en werd er het e.e.a. verteld over de Boshoek. Ook heel even over (omdat iedereen het nu heeft over de levering van onze energie) over hoe wij d.m.v. zonnecellen de infraroodstralers in het plafond de lokalen verwarmen en op deze manier veel energie besparen. Hierna begon de rondleiding waar je verbaasde gezichten kon zien, omdat er zo ontzettend veel te zien was en eigenlijk de tijd te kort was om alles te zien.

 

 

 

Ook stonden we nog even stil bij het winkeltje waar je van alles en nog wat kan kopen. Maar vooral de twee soorten honing kreeg veel aandacht omdat ik soms op verzoek wat potten honing aflever. En een vrouw vertelde me ook nog dat de honing niet alleen in de thee maar b.v. ook op pannenkoeken heerlijk smaakt.

 

 

 

 

 

De mensen vonden het geweldig en hadden niet verwacht wat er allemaal te zien was. En dat moest iedereen ook weten in de Harg/Spaland want het verplegend personeel sprak mij daar later op de middag op aan. Ook een manager bracht zijn bedankje over aan de Boshoek omdat ze bij het nog even napraten zo enthousiast waren. En dat ze al uitkeken naar de lente omdat ze de tuin ook willen gaan bekijken. Al met al was het een geslaagde dag waar deze mensen echt van genoten hebben en wij van de Boshoek uiteraard dan ook…