BBQ voor de vrijwilligers 2022

 

Op 24 augustus heeft het bestuur al de vrijwilligers een BBQ aangeboden als dank voor de inzet van het afgelopen jaar. Door de Corona was het alweer twee jaar geleden dat zo’n samenkomst mogelijk was. Gelukkig kwam de weersvoorspelling dat het zou gaan regenen niet uit. In tegendeel, het was heerlijk weer met een zonnetje die de feestvreugde flink verhoogde.

 

 

Er was van alles en nog wat te drinken en te eten. Een medewerker van de slagerij die al het vlees verzorgde, heeft het vlees op de BBQ op een professionele manier voor ons gebakken. Ook waren er salades met stokbrood, kaasstengels en diverse andere snacks..

 

 

 

En zo als gewoonlijk kwam Onno met zijn gedichtenboek en las daaruit verschillende leuke en grappige gedichten voor waarvan een aantal waar je even goed over na moest denken..

 

 

 

Al met al was het een avond om op terug te kijken en hopen in de toekomst nog meer van deze samenkomsten te mogen bezoeken. En uiteraard willen wij het bestuur bedanken voor deze gezellige aangeboden BBQ avond.