Complimententaart

GroenLinks bracht zaterdag 9 februari een bezoek aan Natuurcentrum De Boshoek. Raadslid Sandra Mantingh en kandidaat-Statenlid Menno Siljee brachten namens GroenLinks de complimenten over aan de vrijwilligers van het natuurcentrum. Ze overhandigden een complimententaart en een oorkonde.

 

Sandra sprak de vrijwilligers toe: "GroenLinks brengt vandaag een bezoek aan Natuurcentrum De Boshoek om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De omgeving vormt een belangrijk overgangsgebied van stedelijke bebouwing naar het prachtige Midden Delfland-gebied. Zowel in als rondom het centrum wordt door de vrijwilligers kennis en enthousiasme over deze mooie natuur gedeeld met Schiedammers. Dit gebeurt op verschillende manieren, zodat er voor ieder wat wils is. Want in een stedelijke omgeving als Schiedam, waarin het groen en de natuur beschermd moeten worden, is het extra belangrijk om de schoonheid en de waarde van natuur in te laten zien. Ik probeer dat als gemeenteraadslid voor GroenLinks samen met mijn collega’s vanuit de lokale politiek te doen. Jeroen doet dit als wethouder en Menno wil dit na de verkiezingen op provinciaal niveau doen. Maar jullie laten het Schiedammers, jong en oud met eigen ogen zien. In de educatieve tuin, met het prachtige diorama, workshops en tentoonstellingen. Daar nemen wij ons petje voor af. En dat jullie dit duurzaam doen is voor jullie sinds jaar en dag een vanzelfsprekendheid. Echt top!"

 

Regelmatig trekt GroenLinks de stad in om vrijwilligersinitiatieven te belonen met een complimententaart. Met de taart laat de partij weten veel waardering te hebben voor de onbaatzuchtige en vrijwillige inzet van Schiedammers.

 

Sandra spreekt vrijwilligers Complimenten in ontvangst Complimenten