achtergrond
afbeelding
Agenda
Beleef het donker tijdens nacht van de nacht in
Schiedam-Noord.

Op zaterdag 27oktober 2018 organiseerd stichting mooi werk, samen met het natuur-en milieueducatie centrum (NME), De Groen Raat en Natuurcentrum de Boshoek, de nacht van de nacht in Schiedam-Noord. Ga mee met deze sfeervolle avondwandeling langs theatrale, literaire en muzikale verrassingen. Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door natuur en  milieufederatie in heel Nederland om het donker te vieren. De precieze locatie is nog een verrassing, deelnemers krijgen in aanloop naar de nacht een email met alle informatie.

Wil je ook meedoen aan de wandeltocht door de duisternis in Schiedam-Noord? Er zijn beperkt plekken beschikbaar dus meld je snel aan via post@stichtingmooiwerk.nl. Na aanmelding ontvangen deelnemers een e-mail met alle informatie over (start)locaties en programma. Er starten diverse groepen om 19:00 en 20:00 uur en de wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Deelname is gratis, inclusief warme drankjes en versnaperingen. Voor meer informatie kijk op www.stichtingmooiwerk.nl/project/nacht.

De Nacht van de Nacht is een landelijke manifestatie die dit jaar voor de veertiende keer wordt georganiseerd door natuur- en milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht vinden er honderden evenementen plaats in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Bewustwording van lichtvervuiling en het vieren van het donker staat hierbij centraal.

De Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door Stichting Mooi Werk in samenwerking met Natuur- en Milieu Educatie centrum (NME), de Groene Raat, Natuurcentrum de Boshoek en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Schiedam.

Deelname is gratis